Massage aanbod

Alle massage mogelijkheden op een rij...

Je bent van harte welkom om een Tantra massage of tantra sessie bij mij te komen ontvangen. het zal altijd ergens een combinatie gaan worden tussen massage, duo-yoga en duo-meditatie maar de klemtoon kan iedere keer verschillen. Doorgaans laat ik dat van het moment afhangen maar sommige klanten willen voornamelijk massage en een ander wil de diepte ingaan met de meditatie. Om de verschillende mogelijkheden inzichtelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt. 

Tantra sessie

Massage + yoga + meditatie

Bij een Tantra sessie wordt veel meer de combinatie opgezocht van massage, duo-yoga en (duo)meditatie. Het is niet meer zozeer gever en ontvanger als meer 2 mensen die samen bewegen. En het mooie is dat je daar helemaal geen ervaring voor hoeft te hebben, bewegen kan iedereen.
Lees hier meer...

Tantra massage

Heerlijk liggen

Een Tantra massage is voornamelijk ontspannen, liggen en genieten. Je hoeft niks, alleen maar ontvangen.
Afhankelijk hoe de massage verloopt zal er meer of minder onderdelen van yoga of meditatie inzitten. 


Lees hier meer...

Olie massage

Veel, heel veel olie

In deze massage maak ik gebruik van 3 verschillende oliën. De huid neemt normaal olie op, maar door steeds olie toe te voegen treedt er verzadiging op en zwem je bijna in de olie. De massage en duo-yoga is dan lichamen die glijden, handen die mengen en een massage die heel diep gaat.  

Duo-meditatie

Samen de verstilling in

Bijna het tegenovergestelde van de duo-yoga, dit is intiem, berustend en inzichtelijk. de focus gaat naar binnen, naar je eigen ademhaling en vandaar uit ervaar je het contact met de ander: huidcontact, ademhaling, een kleine streling van de vingers en hartcontact, je gaat het allemaal ervaren. 
Lees hier meer...

Duo-yoga

Ik zet jou in de yoga

Een Tantra duo-yoga sessie is een actief samenzijn waarbij zowel je fysieke lichaam als het energetische lichaam wordt aangesproken.
Lees hier meer...

Duo-massage

jij en je partner tegelijk gemasseerd

Bij een duo-massage worden jij en je partner tegelijk gemasseerd in dezelfde ruimte, of een aparte ruimte. De keus is aan jullie. Ik doet dit met Ivar of met Nieky.Lees hier meer...

4-handen massage

4 handen die jou masseren

Bij een 4-handen massage wordt je tegelijk door 2 personen gemasseerd, in totaal dus door 4 handen, in dit voorbeeld masseren Monique en Nieky Ivar. Een 4-handen massage is 1+1=3 omdat je zoveel meer kunt doen. De 2 masseurs ondersteunen elkaar en het enige wat je kunt doen is je volledig overgeven. 
Lees hier meer...

massage op locatie

bij jou thuis bijvoorbeeld

Om wat voor reden dan ook kan het handig zijn een massage of sessie bij thuis te plannen. het voordeel is dat je niet naar ons hoeft te komen en dat het allemaal in je eigen huis/sfeer/muziek is.
Share by: